Προληπτικά μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό (COVID-19)

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων όσον αφορά την έξαρση του COVID-19, η εταιρεία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE), έχει προχωρήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων τα οποία έχουν ως στόχο την προστασία αλλά και τη συμβολή στη διακοπή μετάδοσης του ιού μεταξύ των πελατών της και των εργαζομένων της.

Για το λόγο αυτό, έχει τοποθετήσει σε εμφανή σημεία μέσα σε κάθε έκθεση και συνεργείο αντιβακτηριακά υλικά (αντισηπτικά χεριών, ειδικά μαντιλάκια, gel και γάντια), τα οποία φέρουν την απαραίτητη σήμανση από τον ΕΟΦ προκειμένου να γίνεται απολύμανση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς κάθε οχήματος πριν την πραγματοποίηση Test Drive, πριν την παράδοση κάθε νέου αυτοκινήτου στους πελάτες, καθώς και των οχημάτων που επισκέπτονται το συνεργείο. Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό προς όλους τους εργαζόμενους.

Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της Εταιρείας. Αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαχείριση πιθανών περιστατικών, επικοινωνήστε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ , Τ: 210 5212000) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

 

 

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψτε περισσότερα νέα και τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.