Εταιρικές Πωλήσεις

Αγορά αυτοκινήτου στη Βελμάρ

Οι ανακατατάξεις που συντελέστηκαν την αγορά αυτοκινήτου την τελευταία δεκαετία έδωσαν μία νέα δυναμική στις εταιρικές πωλήσεις. Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS MATEE), με μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων στις εταιρικές πωλήσεις προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε εταιρεία ή επιχειρηματία που χρειάζεται ένα ή και περισσότερα αυτοκίνητα για να καλύψουν εταιρικές και προσωπικές ανάγκες.

Η Βελμάρ, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής 12 μαρκών FORD, VOLVO, OPEL, SEAT, CUPRA, HYUNDAI, KIA, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, BMW & MINI, με 44 έτη εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, στοχεύει στη δημιουργία, την ανάπτυξη ή την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων κάθε επιχείρησης με την πιο ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς.

Με συνεχή υποστήριξη σε κάθε εταιρικό πελάτη ή επιχείρηση η Βελμάρ παρέχει προτάσεις και λύσεις για την απόκτηση ενός ή περισσότερων αυτοκινήτων με εύκολη και ωφέλιμη διαδικασία.

Ο εξειδικευμένος σύμβουλος εταιρικών πωλήσεων της Βελμάρ είναι πάντα πρόθυμος και άμεσα διαθέσιμος προκειμένου να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα μοντέλα και τους τρόπους απόκτησης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων είτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσω απευθείας αγοράς, είτε με χρηματοδότηση, είτε τέλος, με μακροχρόνια μίσθωση.

Η Βελμάρ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες μακροχρόνιας χρηματοδοτικής μίσθωσης καθώς και εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης , έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και προγράμματα μίσθωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες, θα έχετε μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα πρόταση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Όνομα
Κανδαράκης Κωνσταντίνος
Ιδιότητα
Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων
Τηλ.
2109982854 & 2109982850
Email
ckandarakis@velmar.gr

Νέα & Προσφορές

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για τα νέα και τις τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.