Γιορτές με την Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall

Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, αλλά και το τριήμερο των Φώτων έχουν έντονο Ιταλικό χρώμα στο Golden Hall, με την παρουσία της Alfa Romeo Tonale να κυριαρχεί στο λαμπερό εμπορικό κέντρο. Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου του 2023, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο, premium C-SUV, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την Alfa Romeo. Τεχνολογικά προηγμένη, ευρύχωρη και με λύσεις εξηλεκτρισμένης κίνησης, διατηρεί παράλληλα αναλλοίωτα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαχρονικά ξεχωρίζουν τη μάρκα, όπως είναι το ξεχωριστό στιλ και η οδηγική απόλαυση.

 

Η παρουσία της Tonale στο φιλόξενο χώρο του Golden Hall συνοδεύεται από την έμπειρη ομάδα της Βελμάρ, Επισήμου Διανομέα και Επισκευαστή της Alfa Romeo, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεσή του κοινού για να του συστήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου και να προγραμματίσει ένα test drive που θα επιβεβαιώσει το ξεχωριστό χαρακτήρα της Tonale.

 

Η Alfa Romeo Tonale είναι ήδη διαθέσιμη με υβριδικά σύνολα βενζίνης, αλλά και έκδοση με κινητήρα diesel, ενώ στις αρχές του 2023 αναμένεται η άφιξη και την κορυφαίας έκδοσης, Plug-in Hybrid Q4, η οποία θα συνδυάζει την υψηλή απόδοση των 280 ίππων με το σύστημα μετάδοσης και στους τέσσερις τροχούς, αλλά και τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 80χλμ. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με ισχύ έως και 200.000χλμ.

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψτε περισσότερα νέα και τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.