Το Stock Center της Βελμάρ στο TikTok!

‘Ενα νέο κεφάλαιο για το Stock Center της Βελμάρ του Ομίλου Autohellas, ξεκινάει στο δυναμικό και διαδραστικό κόσμο του TikTok.

Το Stock Center ευελπιστεί να έρθει πιο κοντά στους νέους οδηγούς, να προσεγγίσει νέα κοινά και να χτίσει μια ακόμα πιο δυναμική online παρουσία. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα car reviews, με την πολύτιμη βοήθεια των συναδέλφων, προσφέροντας μια πρωτότυπη και διαδραστική εμπειρία στους θεατές .

Τα video δίνουν την αίσθηση στο κοινό ότι βρίσκεται στον πραγματικό χώρο της εταιρείας, προσφέροντας μια ρεαλιστική ματιά στα διαθέσιμα οχήματα.

Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως αποδίδει ήδη καρπούς, καθώς τα car reviews έχουν λάβει θερμή υποδοχή από το κοινό, με πάνω από 50.000 οργανικές προβολές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Απώτερος στόχος, η διεύρυνση του περιεχομένου μελλοντικά, ενισχύοντας το awareness του brand και στην πλατφόρμα του TikTok.

Η είσοδος στο TikTok ανοίγει νέες δυνατότητες επικοινωνίας, ενισχύοντας τη digital παρουσία του brand, που βρίσκεται στον παλμό της εποχής.

Ακολουθήστε μας κι εσείς στο https://www.tiktok.com/@stockcentergr .

Facebook: https://www.facebook.com/stockcenter.gr

Instagram: https://www.instagram.com/stockcenter_velmar

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgxx0aTKJJeTbvdBFQG7MKg

 

 

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψτε περισσότερα νέα και τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.