Το 4th TRIMORE M.T. Rethymno I ISOMAN 2022 ολοκληρώθηκε.

Το 4th TRIMORE M.T. Rethymno I ISOMAN 2022 ολοκληρώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες μια συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού και ψυχαγωγίας.

Το 4th TRIMORE M.T. Rethymno I ISOMAN, μία συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR 2022 και η Ford Βελμάρ ήταν χρυσός χορηγός.

Η φετινή διοργάνωση, που φιλοξενήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου, είχε άριστο αποτέλεσμα και χάρισε υπέροχες στιγμές σε αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου, τόσο μέσα από το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα όσο και μέσω των ευρηματικών παράλληλων δράσεων. Λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης Open Water και του τρεξίματος πόλης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα, απήλαυσαν το ίδιο έντονα τις ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις, καθώς επίσης, τις εκπληκτικές ομορφιές του τόπου, τη φιλοξενία των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής.

Η Ford Βελμάρ έδωσε το παρών στην τριήμερη αυτή διοργάνωση δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες αλλά και τους αθλητές να δουν από κοντά και να ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους μοντέλα Ford.

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψτε περισσότερα νέα και τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.