Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Σε μια μοναδική βραδιά απαράμιλλης αισθητικής, η BMW Βελμάρ αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7.

Η νέα BMW i7 αποτελεί την ενσάρκωση της οδηγικής απόλαυσης, της προοδευτικής πολυτέλειας και την πρωτοποριακής τεχνολογίας. Η αποκλειστική παρουσίαση της πραγματοποιήθηκε σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Με την επιβλητική της εμφάνιση, η νέα BMW i7 έλαμψε ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής πλαισιωμένη από τους ήχους των Fortissimo και ένα δυναμικό χορευτικό, το οποίο εντυπωσίασε το κοινό.

Ο Πρόεδρος της Βελμάρ κος Γιώργος Βασιλάκης υποδέχτηκε τους καλεσμένους, ενώ ο κος Νίκος Καψής, Product Manager του BMW Group Hellas, παρουσίασε τα καινοτόμα προϊοντικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Μεταξύ άλλων, την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, στήριξαν με την παρουσία τους τα στελέχη της BMW Hellas.

Οι επιδόσεις, οι σμιλεμένες επιφάνειες, οι μηδενικές εκπομπές ρύπων και η τεχνολογική αριστεία συνδυάζονται αρμονικά στη νέα i7, διαμορφώνοντας το χαρακτήρα της πολυτελούς ναυαρχίδας της BMW.

Στο παρακάτω link θα απολαύσετε ένα μικρό απόσπασμα από την βραδιά της παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=OR-VFrSSkLg&list=TLGGUPqpAdzVyCkxNzAzMjAyMw

Περισσότερα άρθρα

Ανακαλύψτε περισσότερα νέα και τρέχουσες προσφορές της Βελμάρ.