Το Ford σας μπορεί να είναι ηλικίας 3 ετών και άνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το φροντίζετε λιγότερο. Μπορεί να σημαίνει, όμως, ότι αναζητάτε καλύτερες προσφορές για τη συντήρηση και τις επισκευές του.

Το πρόγραμμα “Οικονομικής Συντήρησης Ford Motorcraft 3+” σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που θα περιμένατε από τη Ford, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει ένα σύνολο παροχών όπως γνήσια ανταλλακτικά Ford, επαγγελματική εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από τη Ford Τεχνικούς Συμβούλους και Μηχανικούς, καθώς και υψηλής ποιότητας φροντίδα των οχημάτων με εγγύηση καλύτερης τιμής. Οι τιμές περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ – ώστε να γνωρίζετε πάντα εκ των προτέρων τι χρειάζεται να πληρώσετε χωρίς εκπλήξεις.

Οι προσφορές του προγράμματος οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ παρέχουν τη δυνατότητα για οικονομικό σέρβις, αλλαγή ελαστικών, έλεγχο καυσαερίων & προετοιμασία για ΚΤΕΟ και κοινές επισκευές – ουσιαστικά, όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρείτε το Ford σας σε καλή κατάσταση, αλλά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το πρόγραμμα οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ συνοπτικά παρέχει

  • Ford Motorcraft Service 3+ με προτεινόμενη τιμή Λιανικής (με ΦΠΑ): 89€ (για όλα τα επιβατικά οχήματα) και 99€ (για όλα τα επαγγελματικά οχήματα) άνω της τριετίας
  • Πακέτα Ford Motorcraft για συχνές επισκευές
  • Επιλογές για αντικατάσταση ελαστικών Ford Motorcraft
  • Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση

Κλείστε τώρα την προσφορά του προγράμματος οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ που σας ενδιαφέρει στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής σας, ο οποίος πρέπει να συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα!