Σχετικά με την Βελμάρ

Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE) από το 2000 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη. Βρίσκεται 36 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Στο τέλος του 2005 η Ford Βελμάρ ενοποιήθηκε με την εταιρεία του ομίλου Vitacar, επίσημο αντιπρόσωπο της Opel, και στο τέλος του 2007 με την εταιρεία του ομίλου Ergocar, επίσημο αντιπρόσωπο της SEAT & SAAB διευρύνοντας έτσι την ήδη σημαντική θέση που κατείχε στην αγορά του αυτοκινήτου.

Η Βελμάρ, όντας σε φάση ανάπτυξης με αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια, είναι επίσημος αντιπρόσωπος 7 (επτά) συνολικά μαρκών: Ford, Opel, SΕΑΤ, Saab ,Volvo, Honda & Mitsubishi, σε 30 σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα & στην Κρήτη.
Επιπλέον, στην δυναμική της εταιρείας ανήκει και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων & μεταχειρισμένων) και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου. Η Βελμάρ, με την προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με την πληθώρα υπηρεσιών και παροχών εξασφαλίζουν κορυφαία θέση στο δείκτη ικανοποίησης των πελατών της.
Tα κεντρικά γραφεία της Βελμάρ βρίσκονται στην Κ. Κηφισιά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου συστεγάζονται όλες οι εταιρείες του ομίλου Θ. Βασιλάκη.
Η Βελμάρ, συνεχίζει την ανοδική πορεία της και αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.
Βελμάρ. Η επώνυμη επιλογή.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη είναι από τους πλέον επιτυχημένους και δραστήριους στον Ευρωπαϊκό χώρο. Από την ίδρυση του σημείωσε σημαντικά και σταθερά βήματα ανάπτυξης για να φτάσει σήμερα και να κατέχει εταιρείες με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Βασιλάκη, Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του ομίλου, αποτελεί το γεγονός ότι κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα συνυπάρχουν πρωτοπόρες στους κλάδους τους εταιρείες, όπως οι Aegean Airlines, Hertz Autohellas ATEE, SEAT Τεχνοκάρ (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτ/των SEAT), Βελμάρ (εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων FORD, OPEL, SEAT, SAAB, VOLVO, HONDA & MITSUBISHI).